Новости во „Задруга“: Ријалда и Томовиќ завршија заедно под туш!

7 септември, 2020
tush

Учесниците на „Задруга 4“ синоќа се преселија во имотот во Шимановци, а веќе започнаа и првите симпатии меѓу конкурентите.

Владимир Томовиќ, кој важи за голем заводник, првиот ден во „Задруза 4“ фрли око на пејачката Ријалда Карахасановиќ.

Тој ја чуваше нејзината гардероба додека таа се пресоблекуваше, а Ријалда во еден момент ги соблече гаќичките и го повлече.

– И ќе се тушираме или не? – праша Томовиќ.

– Да – одговори пејачката.

Да се потсетиме, многумина ја поврзаа Ријалдо со Слобо Радановиќ во претходниот период, но тие истакнаа дека биле само пријатели.

Сепак, пријателството се расипа, па според тамошните медиуми тие двајцата повеќе не разговараат.