Новости во задруга: Станија и Кристијан имале ДОГОВОР?

9 септември, 2020
119060317_241868533788469_2519505755234402844_n

Како бомба одекна веста дека Станија Добројевиќ и Кристијан Голубовиќ однапред се договориле кога станува збор за кавгите што ги имале секој ден.

Сега Станија објави на својот Инстаграм профил и напиша што мисли за тоа.

– Сакам мојата поддршка да знае дека кај мене нема никаква глума и договори, ниту пак некогаш постоеле! Можеби со други, не со мене! Некои играа улоги за Оскар и јас им симнувам капа! Јас не сум една од нив! Јас влегов во Задруга и бев своја и реална! За некои, реалноста е игра, а за мене е мојот живот – напишала Станија.