Орално го задоволувала! Хаос во шоуто, се појавија детали за средбата помеѓу Луна и Стефан Шебез!

25 септември, 2020
луна

Знам зошто ме прашуваш така, тоа е поради таа славна вечер. Луна немаше автомобил, сигурно беа на сервис и ме покани да ја земам, ми ја испрати адресата – ја започна својата презентација Шебез.

– Тогаш беше оперирана Лоли, нејзиното куче, не се чувствуваше добро, и требаше друштво, ми се јави, отидовме во Гастос, а во тоа време таа беше скарана со Марко – рече Шебез.

– По некое време и се јави Марко, размислуваше дали да му се јави, се јави, беше со него два часа, потоа се врати, остана со нас до три и половина и ја донесов дома – рече Шебез .

– Знам посебна приказна, слушнав приказна, односно два детали што Стефан не ги кажа, а тоа е дека таа е надуена, дека пуши трева, а другиот дека пуши гомна на Себез – рече Марко, Себез се смееше збунето , а Милан продолжи со испрашувањето и не го замоли Шебез да ја потврди или негира приказната на Чедовиќ.