ОВА Е НЕРЕАЛНО! Кристијан скокна и ги соблече пантолоните на сред програма, се може да се види (ФОТО)

6 октомври, 2020
крис

Никој не веруваше во тоа што го видоа!

Поделбата на неделниот буџет започна, а лидерот на оваа недела, Лепи Миша, ќе објасни кој од членовите на задругата колку добил и зошто за оваа недела.Фран ќе добие најмал буџет, секој мора да сноси последици за своите постапки, исто и тој, но ако некој веќе го осуди Фран, тогаш Том треба да биде осуден според истиот принцип – рече Миша и му даде 500 динари.

Пола е негативец, кружат разни приказни за неа, така е, но зависи само од неа! – објасни Миша.