Овие пејачки сакаа опасни момци, а некои од нив завршија трагично!

2 октомври, 2020
Jelena-Marina-i-Dara


Одамна се зборуваше дека девојките сакаат жестоки момци, па тоа не ги заобиколуваше дамите од јавната сцена, особено пејачките. Некои беа во брак со момци кои живееја на работ на законот, а некои завршија трагично.


Дара беше во среќна љубовна врска со Лаки, дури и кога беше на врвот на својата популарност. Сепак, кратко откако тајно се венчаа во 2002 година, Дугалиќ беше уапсен за вмешаност во работите на германската и австриската автомафија. Пејачката го чекаше да излезе од затвор, сепак, откако успеа да ја заборави оваа љубовна приказна и да се сврти кон нови љубови.

ФОТО: Дара Бубамара пред и после операциите - Публицист


Гоца Божиновска

Општо е позната приказната за љубовта на Гоца Божиновска и Зоран Шијан. Тие поминаа 8 години заедно и имаа две деца. Имаше неуспеси во оваа врска. Шијан, сепак, сфатил дека е заљубен во 15 години помлада жена. Еден месец пред да биде убиен Шијан, Гоца изјави дека тој тогаш бил подобар од неа отколку кога живееле заедно.

Јелена Карлеуша објави нова песна | Zazabava.com


Јелена Карлеуша

Пејачката Јелена Карлеуша беше во голема љубов со Зоран Давидовиќ во 90-тите години на минатиот век. Иако Чанда живееше на работ на законот, тој исто така беше поврзан со криминалното милје, пејачот тогаш тврдеше дека тој е млад и успешен бизнисмен. Зоран беше убиен во 2000 година кога беше застрелан во неговото ауди. По оваа трагедија, Јелена се повлече од сцената некое време, а потоа му ја посвети песната „Балада за Зоран“ на Зоран.