Пејачот ја обвини Анабела Атијас дека ги мами луѓето за пари!

12 октомври, 2020
anabela-5-830x0


Пејачот Даниел Алибабиќ јавно и се обрати на Анабела Атијас, изјавувајќи дека како јавна личност не смее да учествува во измама и дека, како што напиша, таа е дел од организиран криминал.

Имено, Даниел најпрво ја објави преписката каде му беше понудено да ги рекламира наместените натпревари, но откако дозна за што станува збор, Даниел одби, што може да се види во преписката. Алибабиќ тогаш го сподели соопштението на својата колешка Анабела, кое го обележа, и во објавата пејачот рекламира наместени натпревари за пари.

Стоп за организираниот криминал. Јавните личности не смеат да учествуваат во измама наречена „наместени натпревари“ затоа што вие сте дел од организиран криминал – напиша Даниел.