„ПЛАЧАМ секој ден“ Кристијан се пожали колку е му е ТЕШКО!

24 септември, 2020
крис

Денес, по кавгата меѓу Милјана и Марија Кулиќ, Кристијан Голубовиќ ја советуваше Милјана како да се однесува кон нејзината мајка..

Кристијан во овој разговор се сети и на својата мајка, па и ’рече на Милјана да ја спаси нејзината мајка додека таа беше жива.

– Мајката е света, не се расправајте, бидејќи таа нема да биде еден ден, плачев поради мајка ми. Сега кога ми ја даде таа душа – рече Кристијан.

– Сега кога ја нема, плачам на секои десет дена. Мајка ми ми велеше: „Мајка те сака, никогаш не повредувај туѓо дете“. Кога таа не е таму, тогаш немате кој да кажете – заклучи Кристијан.

Погледнете како сето тоа изгледаше.