По сите скандали се огласи и продукцијата! Ваква е одлуката на Големиот шеф… (ВИДЕО)

27 декември, 2020
zadruga_3

Сите во тишина го слушаа писмото од продукцијата!

По завршувањето на состанокот, Големиот шеф испрати писмо до членовите на Задруга, а лидерот на оваа недела Сандра Решиќ ја прочита изјавата пред сите.

-Задругари, донесовме одлука Тара да се казни со месечна претплата за агресивно однесување – прочита Сандра.