По свршувачката, откриена е БУРНАТА НОЌ и што се случи помеѓу Луна и Гастоз!

9 септември, 2020
82771345_610051843128094_5227932199549927424_n

Со месеци постојано се шпекулираше за врската помеѓу Луна Џогани и Ненад Маринковиќ Гастоз, а членот на Задруга Стефан Шебез сега откри нови детали.

Во „Задруза 3“, Луна му призна на својот избраник, Марко Миjковиќ, дека поминала една ноќ во друштво на Гастоз пред реалното шоу, што предизвика вистински хаос, па Џоганијева и Миjковиќ дури некое време ја раскинале врската.

Стефан Шебез, учесник во „Задруга 4“, сега откри дека бил со нив таа вечер и им соопштил на своите цимери што се случува и како се однесувала Луна.

– Не дојдов овде да уништам нечија врска, тоа го кажав веднаш! Јас дури и не сакав да давам изјава, само кога повторно ми се јави! – рече Шебез на почетокот.

– Па, дали се случи нешто? – го праша Милица Кемез.

– Тогаш? Па, Луна беше со нас, дојде, седевме, дувнавме, гледавме филм, тогаш беше сама, не направи ништо лошо – рече Шебез.

Да се потсетиме, Луна ја запроси Марко Миjковиќ пред три дена.

ВИДЕО: Луна за веридбата со Марко ТУКА !