„Полна душа радости, кога ќе ти го шепнам името твое“ – На кого Северина го посвети овој романтичен текст?

16 септември, 2020
сев

Таа денес објави фотографии од крајбрежјето на Инстаграм, на кои блеска во краток цветен, син фустан.

Бидејќи со месеци се шпекулираше за можни назадувања во нејзиниот брак со Игор Којиќ, многумина се прашуваа кому Севе му ги посвети романтичните стихови што ги навела под овие фотографии.

„Под златното сонце сјае најубавиот брег,

Мал на планетата, но најголем во срцето,

Душа полна радост кога ќе ти го шепотам името

Мојот град! “

Судејќи според последниот стих, ќе биде дека убавата пејачка сепак го спомнува градот, кој, според сите проценки, го обожава!