Потполно гола Станија Добројевиќ го стави ОВА помеѓу нозете!

16 септември, 2020
fdsfsdfds

Деновиве, Станија Добројевиќ е во војна со Кристијан Голубовиќ, кој моментално е во Кооператива 4 “. Голубовиќ повеќе пати даваше изјави поврзани со Добројевиќ, за што веднаш реагираше многу остро, и оттогаш одговараше на речиси секое соопштение.

View this post on Instagram

⚡️

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on


Додека сите се прашуваат дали Добројевиќ ќе се приклучи на „Кооператив“ и ќе се соочи со Кристијан, таа ужива во Америка, а судејќи според последното соопштение, поранешната членка на задругата изгледа подобро од кога било. Станија позираше гола, држејќи шише во рацете, кое го покриваше меѓуножјето.

Stanija Dobrojević