Прва лезбејска ситуација во „Задруга“: Една од нив го направи неочекуваното!

8 септември, 2020
задруга

За време на спиењето, Жана Џорѓевиќ се сврте во еден момент и ја разбуди Јована Томиќ Матора, која спиеше покрај неа.

Бидејќи синоќа призна дека се допаѓа на Жана, Матора како да чекаше на моментот да проба нешто, па го искористи тој момент и ја погали Жана, дури се обиде да ја прегрне, но Жана се сврте на другата страна и продолжи да спие.

Многумина веруваат дека Матора има план да ја заведе Жана и дали ќе успее во тоа, ќе видиме во „Задруга“.

Подолу можете да видите како сè изгледаше: