Розга никогаш не настапува без ЕДЕН и единствен детал на неа! Нема шанси да го забележите, служи за „размачкување очи“!

24 септември, 2020
јелена розгаа

Без разлика дали носи фустан или шорцеви, Јелена никогаш нема да се појави на сцената без ова парче

Ја следиме Јелена Розга (43) со години, и во живо и на социјалните мрежи, а она што паѓа во очи е деталот без кој пејачката никогаш не излегува на сцена.

Познато е дека секоја јавна личност има барем некој трик што се користи за покривање на несовршености или, во случајот на Јелена, за да изгледа подобро отколку што е.

Детал без кој никогаш нема да ја видите Розга – без разлика дали е лето или зима, се мрежести чорапи.

Без разлика дали носи фустан или шорцеви, Јелена никогаш нема да се појави на сцената без ова парче. Секако, исклучоци се случаите кога таа носи долги фустани, комбинезони и слично.

Иако има совршена линија, Јелена смета дека нејзините нозе изгледаат подобро вака, и дека прават подобри слики.

Во галеријата подолу, уверете се дека Јелена никогаш не излегува во јавноста без овој детал, што, сигурни сме, за повеќето беше невидливо.