САША КОВАЧЕВИЌ СТАНА ТАТКО? Еве ја ПРАВАТА ВИСТИНА!

6 ноември, 2020
САША

Саша Ковачевиќ е во среќна врска со Зорана Тасовац, а се зборува дека сега таа е бремена. Менаџерот на Саша се изјасни за медуимите и ја откри вистината


Имено, многумина се заинтригирани за љубовниот живот на пејачот, за кој ретко зборува, а во медиумите се шири веста дека неговата девојка останала бремена.


Ковачевиќ порано зборуваше колку поддршка има од неговата девојка, како и дека е среќен во љубовта, но сега менаџерот на пејачот изјави дека Зорана сепак не е бремена.