Се појави тајна што се чуваше 15 години: Божиновска ја спаси Зорица Брунцлик од ужасни тепања: Сè кулминираше на РОМСКА СВАДБА!

30 септември, 2020
бру

Гоца Божиновска успеа да ја спаси Зорица Брунцлик од непријатности, а можеби дури и од насилство и тепање, без воопшто да биде свесна за тоа.

Имено, сè се случи на ромска свадба пред 15-тина години на која пееше Зорица.

Потоа стори сé што беше договорено, се спакува и се качи во авионот за Белград, не знаејќи дека оставила неколку незадоволни гости.

На таа венчавка имаше неколку гости кои посакаа уште неколку песни на Зорица, но не ги слушнаа затоа што го заврши својот блок и со право замина – започнува изворот и додава:Сега, овие гости не знаеја како функционираат свеченостите изведени од големите поп-starsвезди, мислеа дека можат да нарачаат музика од нив, како и од пејачи што работат, според системот кога сакаат тие- продолжува изворот и додава:

Затоа ја зедоа Зорка за заб, дури и се заканија дека ќе ја удрат со тупаница штом ја сретнат.

По неколку години, истите тие гости ја прославија и тогаш тие одлучија да ја поканат Зорица да им пее. Веројатно, тие песни сакаа да и ги протријат носот во тоа време, сепак во последен момент беше ангажирана Гоца Божиновска бидејќи таа е младата омилена пејачка. Така Гоца, не знаејќи, практично ја спаси Зорица – заклучува изворот.