Севе ја возбуди јавноста со ОВАА порака: Тие постојано ви нудат нешто да имате, но вие не сте за ПРОДАЖБА!

5 октомври, 2020
seve

Во последниве години, Северина минуваше низ многу тежок период од борбата за старателство над нејзиниот син Александар, а ако им се верува на шпекулациите, ниту бракот со Игор Којиќ не е во најсветлата фаза.

Пејачката поминува сè повеќе време во Хрватска, а од нејзиниот сопруг нема ни трага ни глас, дури ни на фотографиите. Очигледно е дека розите не цветаат во нејзиниот живот, особено по оваа порака која предизвика бројни реакции.

Имено, Севе ги објави стиховите на една многу емотивна песна преку социјалните мрежи, каде вообичаено комуницира со обожавателите, особено во периодот на пандемијата.

Она што ги заинтригираше многумина беа многу емотивните и силни зборови што ги сподели и сите се прашуваат дали сака да ја опише емоционалната ситуација во која се наоѓа:

„Чии сте вие ​​никој?
Додека тие постојано ви нудат нешто за да ве имаат
Но, вие не сте на продажба
Не вашето тело, ниту вашата душа

Чиј

Ако не твое
И само
Твое

Тоа и остани
Сè друго поминува
Само тоа чувство на слобода е бесценето “.