Северина јавно вели: „Држете се подалеку од негативни луѓе“

20 септември, 2020
seve

СЕВЕРИНА Којиќ вчера го покажа „нејзиниот мал круг на големи луѓе“ во кој, меѓу другите, беа и нејзиниот менаџер Томица Петровиќ, ПР-членот Давор Гргин и внуката Миа Поповиќ.

Нејзиниот сопруг Игор Којиќ не е во тој круг. Ниту еден од нив не ја соопштува состојбата во нивниот брак, иако очигледно не поминале неколку месеци заедно.

Тој дури беше во Хрватска со неговиот братучед, но не ги објави фотографиите со сопругата. Вечерва тој сподели мудра мисла на Инстаграм.