Северина не е со Игор за празниците, дали е ова крај?!

27 декември, 2020
севе

Бракот на хрватската sвезда Северина Којиќ и Игор Којиќ е на разнишан конец со месеци, јавуваат медиумите.

Приказната за разводот е постојано на тапет, и иако официјално такви информации не постојат, станува сè поочигледно дека тие живеат одделно.

Додека Северина објавува фотографии и записи од Загреб, Игор престојува во Србија и патува низ својата земја.

Дека старата поговорка „Каде има чад, има и оган“ е вистина, се вели во нивните најнови откритија.

Имено, Северина објави видео во кое заводливо танцува покрај елката со божиќна песна, а во исто време Игор на својата инста-сторија објави фотографија од авионот.