Северина повторно на суд со Милан: ПОВТОРНО СКАНДАЛ?!

13 септември, 2020
pjimage-2020-09-09t131111-574

Северина дојде во придружба на нејзиниот адвокат Мате Матиќ. Таа беше видно расположена и насмеана. Во раката носеше јакна Балмен и носеше бел краток фустан

Поранешните партнери Милан Поповиќ (54) и Северина Којиќ (48) се состанаа во општинскиот кривичен суд во Загреб во средата. Милан поднесе приватна тужба за клевета против поранешниот адвокат на Северина, Дарио Будимир и самата таа.

Поповиќ се појави во судот половина час пред почетокот на рочиштето, додека Северина пристигна по него. Сепак, пејачот влегол во судницата пред нејзиниот поранешен партнер, бидејќи тој рекол дека не ги слуша странките како се јавуваат внатре. Дебатата беше затворена за јавноста.

Северина дојде во придружба на нејзиниот адвокат Мате Матиќ. Таа беше видно расположена и насмеана. Таа носеше јакна Балмен во раката и носеше бел краток фустан со црни ѕвездени мотиви. Фустанот за автопортрет чини околу 330евра.

Пред да започне судењето, Северина опиша како се чувствува изолирано по позитивниот тест за корона. Таа немаше сериозни симптоми.

– Сега се чувствувам добро – рече Сплитчанката.