Северина скршена од тага: Повика на единство и излегување на улица.

30 септември, 2020
severina-2

Северина објави емотивно видео на Инстаграм како почит кон нејзиниот син Александар по повод десет месеци откако тој беше привремено ставен под грижа на таткото Милан Поповиќ. Таа кажа колку многу и недостасува со песната на Селин Дион, „Моето срце ќе продолжи“. Таа предизвика бројни реакции кај следбениците, вклучително и познати жени како Кармела Вуков Чолиќ, Ана Рукнер и Јосип Павичиќ Берардини. „Ништо не боли повеќе од страдањето за дете. Тоа го прави природата. И тоа ни дава сила. Да се ​​бориме, да издржиме. И ќе се борам,., Напиша таа во соопштението.

Во еден од коментарите, Северина повика на единство и излегување на улица. „Да, нè има многу, но ако јас не можам, можеме да го сториме сите заедно. Заедно можеме да сториме сè! Можеби не можам да го сторам тоа сама, но со тебе, со сите на кои им е направено неправда, и тука сме ние, можеби треба само да одредиме датум кога ќе излеземе на улица? “