ШОК! НИКОЈ НЕ ГО ОЧЕКУВАШЕ ОВА! Тие веднаш го напуштија реалното шоу, а потоа ТАА се појави пред нивната врата! ЌЕ ИМА СКАНДАЛИ

25 септември, 2020
2332281_zadruga-2_ls

Тара Симов им се придружи на задругарите синоќа, а како што беше најавено во студиото пред нејзиното влегување, таа има многу информации што можат да ги разоткријат членовите.

Синоќа се одржа вонредно исфрлање, што ги изненади учесниците бидејќи не очекуваа таков развој на настаните, а двајца задругари – Митар Поповиќ Поп и Младен Рајковиќ го напуштија реалното шоу.