СПЕКТАКУЛАРНО влегување на Сантана во „Задруга“: Сандра Африка го возеше во луксузен автомобил, a Кемез ЗАНЕМЕ (ФОТО)

4 октомври, 2020
Afrika

Поранешната девојка го спушти погледот кога го виде!

Синоќа, по Мина Врбашки, Бора Сантана влезе во „Задруга 4“

Неговото влегување беше многу специфично и спектакуларно затоа што со нејзиниот скап „мерцедес“ го донесе никој друг, освен Сандра Африка!

Задругарите го пречекаа пред Белата куќа и го поздравија, многу мажи на шега побараа од Африка да ги вози и нив, а особено интересен момент беше кога неговата поранешна девојка Милица Кемез го виде Бора.

Имено, таа беше целосно занемена и го спушти погледот кога го виде Сантана како влегува во куќата.