СРЃАН ПРЕДОЈЕВИIЌ ПРВ ПАТ ОТВОРЕНО ПО ОТКАЗОТ! Искрено зборуваше за тоа што мисли за неговата кума и колешка Јована!

24 септември, 2020
531695_jovana-joksimovic-i-srdjan-predojevic_ls

Јована е моја голема поддршка како и јас на неа, што може да се забележи по нашиот деловен успех

Водителската двојка Срѓан Предојевиќ и Јована Јоксимовиќ соработуваат многу години, а неодамна беа отпуштени од ТВ Прва, поради што во моментов се главна тема на сите медиуми. Покрај тоа што се колеги.Јована и Срѓан се многу блиски пријатели, па дури и станаа кумови. Во една прилика, Срѓан зборуваше за неговиот однос со Јована, а потоа откри што најмногу го нервира кај неа, но и кои квалитети ги цени – пишува Информер

Нејзина основна и најголема мана е искреноста. Мислам дека е мудро да се молчи во некои ситуации и сето тоа е вткаено во правдата и вистината. Исто така, морам да признаам дека понекогаш ми пречи што Јована не ме гледа во воздухопловството, туку само во новинарството. Но, генерално, Јована е моја голема поддршка, како и јас за неа. Што може да се види по нашиот деловен успех – рече Срѓан.