СРПСКАТА ВОДИТЕЛКА ДОБИ ОТКАЗ НА СРЕД ЕМИСИЈА: Тогаш таа направи нешто нереално! (ВИДЕО)

5 октомври, 2020
отказ

Оваа песна беше многу погодена од Шмизла, поради што го отпушти водителот.

„Можеш да одиш, те отпуштија“, рече Шмизла

-Да, Шмизло, зошто – праша домаќинот.

„Тогаш можам да го напуштам студиото“, продолжи таа.

„Слободен си“, рече Шмизла.

„Врати се, се шегувам“, му рече Шмизла на домаќинот кој излезе.

„Добро е што само мислев дека сум во минатото“, рече менаџерот што се вратил.