Станија Добројевиќ ГИ СОБЛЕЧЕ хеланките, па го запали интернетот! (ФОТО)

14 ноември, 2020
СТАНИЈАА

Коментарите не запреа…
Станија Добројевиќ неодамна се врати на редовните тренинзи.
Да ве потсетиме дека старлетата е должна да ја одржува линијата и редовно да тренира затоа што работи за американската компанија која произведува суплементи за теретана.


Станија застана пред огледалото и се снимаше додека со рака го спушташе горниот дел од хеланките, а потоа следеше полемика за нејзините гаќички.
Дали носи долен веш кожа боја или воопшто не носи? Пресудете сами!