Станија и Кристијан во кревет заедно! Нема повеќе кавги, сега е време за љубов!

18 септември, 2020
Станија и Кристијан во кревет заедно! Нема повеќе кавги, сега е време за љубов!

И додека сите чекаа да влезе Станија, се сетивме како овој пар се забавуваше на „Фарма“.

 Останува да видиме дали старите емоции ќе се појават кога повторно ќе се сретнат во Белата куќа.