Станија позираше само во гаќички, a со дланките едвај ги покри голите гради!

24 ноември, 2020
stanija-1-830x0

Добројевиќ се соблече гола во солариумот!


Станија Добројевиќ од време на време ги почестува обожавателите со провокативни фотографии.

Имено, Станија се опушти покрај солариумот. Позираше само во гаќички, а голите гради едвај ги покри со дланките.

Како тоа изгледаше, погледнете на следната фотографија: