СТАНИЈА ВЛЕГУВА ВО БЕЛАТА КУЌА СО СВОЕ ОБЕЗБЕДУВАЊЕ?! Ќе ја чуваат од Кристијан 24 часа, а тој ќе изгуби ОГРОМЕН ХОНОРАР ако ја ја допре старлетата

29 септември, 2020
2300011_kristijan-stanoija_ls

Старлетата Станија Добројевиќ е сериозно исплашена за нејзината безбедност откако нејзиниот поранешен пријател Кристијан Голубовиќ јавно и се закани со смрт, па реши да не остави ништо на случајност во „Задруза 4“!

Имено, старлетата наскоро планира да се пресели во „белата куќа“, а личното обезбедување наводно ќе го понесе со себе. Како што ни изјави близок извор на старлетата, Станија наводно ангажирала двајца момци кои ќе и бидат на располагање 24 часа на ден и кои ќе реагираат само во нејзините конфликти со Голубовиќ.

– Станија и Кристијан се расправаа со месеци пред почетокот на „Задруга 4“, но кога Голубовиќ јавно вети дека ќе ја убие доколку некогаш ја спомене неговата ќерка, сфати дека ѓаволот направил шега. Бидејќи ѝ се приближува влегувањето во реалното шоу, таа одлучи да не остави ништо на случајност и да го ангажира своето лично обезбедување што ќе ја штити од Кристијан 24 часа – вели изворот.

– Секој учесник во реалното шоу „Задруга“ е целосно безбеден, бидејќи на имотот има неколку момци кои обезбедуваат безбедност на учесниците и кои интервенираат секогаш кога ситуацијата може да стане инцидентна. Но, и покрај тоа, Станија побара од продукцијата да и овозможи да воведе сопствено обезбедување, а тие ги задоволија нејзините потреби.

– Таа планира да се приклучи во „Задруга“ за неколку дена, а потоа ќе започне вистинскиот спектакл меѓу неа и Кристијан. Затоа не се јавуваше на никого во последните неколку дена и собираше сили за 10 месеци, кои ќе ги помине во реалното шоу – вели на крајот изворот.