СТРАШНА сцена во земунската куќа: Гастоз се лизна и потоа ја удри својата глава!

12 септември, 2020
вила

Необичен инцидент се случил во вилата „Парова“. Имено, Ненад Маринковиќ Гастоз помина покрај базенот, се лизна и со глава удри во подот.

Ја удри главата силно на подот, ја зграпчи главата, а останатите учесници му помогнаа да застане на нозе.