СТРАСНИ ПРЕГРАТКИ ВО КРЕВЕТ! Кога нема жена, може и маж! (ВИДЕО)

16 октомври, 2020
filip car_1000x0

Дали отидоа чекор подалеку?

Ноќта зад нас, Филип Цар водеше жестока расправија со неговата сега веќе поранешна девојка Александра Николиќ, која синоќа му подготви спектакл за паметење. Целиот однос меѓу овие двајца членови „Задруга“ беше крајно турбулентен и за тоа сведочат бројни расправии и помирувања. Александра најде оправдување за дискусиите, но синоќа „Гледањето на снимките“ не можеше да го преболи.

Имено, беше објавен клип каде што Цар ѐ се обрати на Александар со името на атрактивната членка „Задруга“ Мина Врбашки, што ги остави членовите на „Задруга“ шокирани.

Бидејќи сега се официјално разделени, Александра повеќе не го дели креветот со Филип, па последната ноќ Цар ја помина сам. Покрај него е неговиот пријател Ален Хадровиќ.

Она што му беше навика на Цар е да јо гушка Александар во сон, а бидејќи таа не беше таму, Филип го прегрна првиот до него, а тоа беше Ален. Воопшто не му пречеше, па останаа да спијат прегрнати. Овој детал ги отвора прашањата и шпекулациите што беа ставени на сметката на Цар, без разлика дали е бисексуалец или едноставно му недостасува некој во кревет, останува да видиме.