ТАА ПОМИНА ВЕЧЕР СО НЕГО! Јавноста е во прашалници за нејзиниот брак, а Северина е видена со овој човек!

2 декември, 2020
image_25

Бракот на Северина Којиќ и Игор Којиќ е под знак прашалник веќе подолго време. Со месеци, овој пар не се огласува кога станува збор за статусот на нивниот брак, а тие живеат одвоено, Северина во Хрватска и Игор во Србија.


Во меѓувреме, Северина живее како и до сега и не го коментира ова. На последната објава на Инстаграм, таа беше со еден колега, пејачот Петар Грашо.

Вечер со мојот драг Петар Грашо – напиша пејачката на фотографијата што е направена за време на снимањето на емисијата, која е од хуманитарен карактер.