ТАГА И БОЛКА! Луна се збогуваше: „Ќе ми недостигате!“ (ФОТО)

14 септември, 2020
насловна

Луна Џогани дозна многу потресна вест, која ја сподели со своите следбеници на Инстаграм.

Луна и Марко

Имено, реалното шоу „Во тек со Кардашијанс“ престанува да се емитува по 14 години,што особено ја растажи Луна.

Крај!Ќе ми недостига, јас секогаш сум била луд љубител и знам сè од почеток. Жените ми се идоли! – напиша Луна, со слика на Кардашијанс.

Еве како изгледаше: