ТЕПАЧКА ВО „ЗАДРУГА“ Владимир Томовиќ го нападна Филип!

9 септември, 2020
Untitled_1000x0 (1)

Во Шимановци станува сè пожустро!

Жестока расправија изби помеѓу Владимир Томовиќ и Филип Кар, поради тоа обезбедувањето мораше да реагира.

– Не ми се внесувај во  лице, и зборувај со мене на растојание од десет сантиметри – рече Владимир.

– Ако сакав да ти се внесам, тоа ви го сторил на мој начин! Одговори Филип.

Во тој момент обезбедувањето веднаш реагираше со цел да се избегне поголем конфликт меѓу членовите на Задруга, а страстите на крајот се смирија, а дали Владимир и Цар ќе успеат да ги решат несогласувањата останува да видиме.

ТРЕБА ЛИ ДА СЕ САНКЦИИРА ВЛАДИМИР?