Тие се тотално различни, но сепак имаат нешто заедничко -Цеца и Јеца совршено го „фураат“ ОВА парче од 2.300 евра

27 септември, 2020
ceca-830x0

На рочиштето одржано на 23 септември, Цеца донела торба „Луј Витон“, а Јелена исто така ја поседува истата.

Тие не зборуваат со години, јавноста зуи за нивните судења и иако се сосема различни по карактер, кариера, начин на живот, сепак имаат нешто заедничко.

Тоа е љубовта кон, во овој случај, скапа торба, која е во сопственост и на Цеца и на Јеца.

Станува збор за парче „Луј Витон“ кое, како што може да се види на официјалната веб-страница, чини 2.690 долари, или 2.300 евра.

Цеца ја прошета торбата на сослушувањето што го закажа со Јелена закажано за 23 септември, а тогаш ова „парче“ го забележаа сите што ја видоа тој ден.

Јелена тој ден не се појави во Палатата на правдата, но го зеде својот „Луј Витон“ малку порано, на 5 септември, за време на приватен лет за Охрид, каде што одржа концерт.