Тој побегна од „Задруга“ по само еден ден, имаше напад на паника: Им должеше 370 илјади!

29 септември, 2020
задруга

Имено, новинарот Ади Бебаниќ се повлече од босанско-херцеговинската телевизиска станица. Причината? Па, учество во популарно српско шоу!

Некои натпреварувачи имаат посебни психички подготовки за оваа психолошка игра пред да влезат во контроверзната емисија „Задруга“. Натпреварот трае цели десет месеци, а да се издржат бројни навреди, кавги и тепачки, судејќи според изјавите на конкурентите, не е „мачкава кашлица“.

Бројни натпреварувачи побегнаа преку оградата затоа што не можеа да го издржат притисокот, но никој никогаш не ја напушти Задруга по само 24 часа учество во играта. Добро, досега.

Продукцијата ја извести Задругата дека Бебаниќ е дисквалификуван, а телевизиската компанија Пинк ќе го тужи и ќе му наплати парична казна во износ од 370 илјади куни.