Топла ноќ: Фран спиеше со Мина во кревет, а неговата девојка се бакнуваше со оженет човек …

8 октомври, 2020
френ

Фран цело време ја гушкаше Мина, а таа му ја чешкаше главата. Во еден момент Фран ја тргна раката и ја бакна. Ниту неговата поранешна девојка Пола не одолеа на шармот на другиот кандидат на „Задруга“.

Мина Врбачки ја помина ноќта во креветот на хрватскиот кандидат Фран Пујас (22), кој неодамна призна дека му се допаѓа. Неодамна, Мина помина низ бурна раскина со Менсур Ајдарпашиќ, па призна дека веќе некое време не е подготвена за романтична врска.

Не можеше да се контролира, па скокна на неа и ја опсипа со допири и бакнежи на вратот и лицето.

Додека тој флертува со други девојки, неговата сопруга ги поминува деновите во болници. Таа морала да го однесе синот Лонг до лекарите за да му нанесат цевка за да го нахрани. После тоа, тие морале да извршат тестови за срце и бели дробови.