ВЕДНАШ НА ЛЕКУВАЊЕ! Милјана Кулиќ хистерично ја тресе главата: Гледачите загрижени за нејзиното здравје! (ВИДЕО)

2 октомври, 2020
милјана

Леле, сеуште не сте го виделе ова…

Милјана Кулиќ од раните утрински часови го прави шоу во „Задруза 4“. Сепак, некои гледачи беа загрижени за овој видео клип кога станува збор за Кулиќ, па се прашуваа што и се случило.

Милјана вежбаше од раните утрински часови, а на чуден начин покажа вежби за утринско вежбање со хистерично движење на главата, на што гледачите шокирано коментираа дека треба да се лекува, а таа дури и насмеа:

  • Итно лекување – беше еден од коментарите, а потоа продолжија:
  • Таа е луда, ова е смешно и тажно…