(ВИДЕО) „СПАЈДЕРМЕН“ НА СРПСКА СВАДБА: Ова не се гледа секој ден, ЗЕМЈОТРЕС ПО СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ!

14 октомври, 2020
svadba

Секој веќе знае дека по пијалоци и храна, повеќето гости завршуваат на подот, а овој заврши на таванот.

Еден гостин беше толку среќен што реши да ги премине масите од крај до крај на шаторот.

Тој го зграби украсот за неколку секунди, додека многумина сè уште не беа свесни што се случува, но тој беше на другиот крај.

Додека некои беа воодушевени, другите беа престрашени да не завршат на главата.