Во кревет најдобро се согласуваат: Наида е повторно во „Парови“, нов љубовен почеток со Гастоз на повидок?

6 септември, 2020
naida i gale u krevetu_1000x0

Наида Гаџо од синоќа стана нова натпреварувачка во деветтата сезона на „Парови“.

Оваа учесничка им е позната на сите гледачи на популарниот ТВ формат, а нејзината емотивна врска со Ненад Маринковиќ Гастоз беше особено следена.

Гастоз со ентузијазам ја пречека својата бивша, кога повторно влезе во луксузната земунска вила.

„Тој е добар човек. Квалитетен. Тој има недостатоци, но мислам дека ќе биде одличен партнер, сопруг и татко“ – одговори Наида на прашањето што мисли за Маринковиќ.

– „Знам како дише. Бев како некој нејзин роб. Бев фасциниран од неа. Со неа се беше поинаку“ – изјави Гастоз.

Како изгледаа односите на Ненад и Наида, можете да се потсетите во видеото подолу: