Жешка акција на Јелена Голубовиќ и Младен Вулетиќ пред камери (Нецензурирани фотографии)

11 септември, 2020
JELENA I MLADEN KREVET_1000x0

Сè пукаше од страст

После игрите, Јелена Голубовиќ и Младен Вулетиќ преминаа на уште поголеми. Следно ниво, тие завршија во кревет.

Младен ѝ се „закачи“ на Јелена откако светлата се изгаснаа. Таа долго време даваше отпор, но на крајот се откажа.

Што се случи понатаму, и што ќе се случи, останува да видиме.

Потсетуваме, Јелена влезе во реалното шоу „Парови“ како зафатена девојка. Таа е во надворешниот свет е во врска со политичарот Синиша Вучиниќ, кој ја запроси Голубовиќ пред неколку месеци.

Дали избраникот на Јелена ќе остане имун на овие сцени и дали ќе ѝ прости?