270 секунди на чисто уживање: Ова е најдолгиот воден тобоган на светот! (ВИДЕО)

22 јуни, 2020
park

Забавниот парк во Пенанг, Малезија има тобоган со должина од 1.140 метри

Ретко кој може да одбие понуда за лизгање, а единственото правило е да уживате. Лизгањето трае околу четири и пол минути.