4 август, 2020

Не е потребно да бидете славна личност од Холивуд или билионер за да можете да изнајмите парче од рајот. Проверете еден од овие прифатливи изнајмувања на приватен остров што ќе ве остават да се чувствувате опуштено и подмладено без да ја испразните вашата банкарска сметка.

Brother Island, El Nino – Филипини

Batholmen, Норвешка

Bird Island, Белизе

Melody Key, Флорида

Urava Private Island, Панама

View this post on Instagram

Slow down and enjoy life at @urraca.privateisland ?

A post shared by Urraca Private Island (@urraca.privateisland) on

Little Peter Oasis, Белизе

Plocica, Хрватска

Остави коментар

Почетна // Travel Story // 7 приватни острови кои можете да ги изнајмите без да ограбите банка
Горе