4 август, 2020

Белгискиот фотограф Себастијан Неги (33) веќе пет години патува низ светот, фотографирајќи ги најубавите можни места каде можете да ја поминете ноќта или да живеете.

За време на патувањата во 20 држави низ сите шест континенти, тој нашол сосема фасцинантни места, од облакодери до изолирани живеалишта во средина на пустината.

Погледнете ја галеријата и уживајте во неверојатните сцени!

Остави коментар

Почетна // Travel Story // Хипнотизирачки сцени: Ова се најубавите места за живеење!
Горе