Седнете и уживајте: Магична есен на Плитвичко езеро

29 октомври, 2020
pxl-291020-30663034

Фотографот Бруно Фантулин, ни носи волшебни сцени од Плитвичкото езеро. Во националниот парк есента е во полн ек и секаде како да експлодираат убави бои.

На Плитвичкото езеро есента е во полн сјај.

Може да се видат сите бои на есента.

Волшебните сцени ги сними фотографот на Пиксел, Бруно Фантулин.

Националниот парк изгледа како „насликан“ на есен.