10 Интернет катастрофи: Луѓето ги објавија најголемите Photoshop „утки“ на Инстаграм

13 јуни, 2020
Screenshot_2020-06-13 10 internetskih katastrofa Ljudi objavili najveće Photoshop failove instagramuša

Instagram се на големо уредувани и дека личностите на нив честопати изгледаат многу подобро и поразлично отколку во реалноста.

Но, овие девојки на Instagram малце претерале. На Reddit, луѓето ги споделија најбизарните катастрофи со Photoshop на кои наидоа на Инстаграм … Затоа, подгответе се …

1. Што да се каже?

2. Можеби малку преинтензивна шминка? Ма не …

3. Нозе, нозе, нозе и уште малку нозе.

4. Но, зошто?

5. Кога немате време да појадувате

6. Комплетно природна половината …

7. Сите знаеме дека сонцето не заоѓа зад палмите и дрвјата, нели?

8. Кога описот на фотографијата и фотографијата се совпаѓаат …

9. Прекрасно е кога ти се погодува небото на секое патување, уредувањето на облаците и општото време да бидат исти.

10. И секако …