ОСТАВЕТЕ СЕ ШТО ПРАВИТЕ И ГЛЕДАЈТЕ ГИ НАЈСМЕШНИТЕ ВИДЕА: Момците ги имитираат своите девојки!

27 септември, 2020
типови

Девојките научиле како гледаат на нивното однесување луѓето со кои поминуваат најмногу време

Меѓу бизарните трендови на „ТикТок“, имаше една забавна во која мажите ги имитираат своите подобри половини.

@marbarboyce

My husband pretending to be me 😂😂💀 THE DEDICATION TO PUT ON MY WORKOUT CLOTHES 💀 #ItStartsOnTikTok #WhatsYourPower #married #marriage

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

Првото видео стана вирално со скоро седум милиони прегледи, а други парови лесно одговорија на предизвикот.

Момчињата на смешен начин ги извадија валканите алишта на своите девојчиња. Тие се потсмеваа на нивните навики, како што се јадење, оставање чевли насекаде.

@ashleykou12

My boyfriend pretends to be me for a day #boyfriend #wifeforaday #pranks

♬ original sound – Ashley

Сè на сè, овој тренд е многу забавен и сите парови сметаат дека имитациите се сосема точни.

@carsonbuck

@baileyduncan52 pretending to be me for a day #beingmywifefor24hrs #fyp #foryou

♬ original sound – Carson