Баба Роса направи НЕВЕРОЈАТЕН ТРИК на ТикТок – Луѓето не веруваат во тоа што го гледаат, плачат од смеа (ВИДЕО)

28 септември, 2020
баба тикток

Роса (80), најпознатата баба од „Тикток“ ја следат над 5 милиони луѓе, а внукот и помага да креира содржини на оваа социјална мрежа.

На едно од последните видеа, Роза ги соблекува очилата и се обидува да ги турка во шише со сок. Секако, очилата не можат да поминат низ отворот, но потоа таа ја става раката пред шишето за да го изведе својот „трик“…

@conbuenhumor

¿Os gusta mi cambio? Creo que se me ve el truco🙈🙈🙈 aix! 🙈❤️ ¿sabéis cómo lo he hecho? Os leo!

♬ Memories (Drinks Bring Back) – Ajay Stephens