Бела мачка и „црна магија“: Когo го допре оваа шепа, лошо поминува

21 септември, 2020
download

Сопственикот трпеливо направил смешна компилација од своето милениче

Често се расправа дали мачките, мистериозни животни, навистина имаат шесто сетило.

Иако сè уште немаме сигурен одговор на тоа прашање, сопственикот на едно бело маче реши да ги сподели „супермоќите“  на своето милениче.

Погледнете како тие изгледаат: