Беше број еден бодибилдерка во светот! НЕМА ДА ВИ СЕ ВЕРУВА што и направиле стероидите!

18 јуни, 2020
body

Во 90-тите години, освојуваше титули , и го шокираше светот кога реши да се пензионира.

Таа беше успешен бодибилдер, ја нарекоа „златен пантер“, и во 1993 година беше на врв кога ја освои престижната титула на Мис Олимпија и потоа заработи многу пари.

Сите што го следат овој спорт беа шокирани кога донесе одлука да се пензионира. Таа беше актерка, таа исто така се проба и во шоу-бизнисот.

Тогаш започна пеколот за неа, предавајќи им се на наркотиците и алкохолот. Денес, таа е зависник од дрога.

Поради огромната количина стероиди што ги земала, има голема мустаќи и брада…