Беше одбиен на конкурс за работа, па во гнев донесе огромен ПИТОН (ВИДЕО)

19 октомври, 2020
Untitled-78

Рептилот набљудувал смирено, додека сопственикот се тресел

Еден човек од Индонезија по име Јуахеди (54) налетал на мала компанија каде што аплицирал за работа, со питон од скоро пет метри!

Јухаеди сметаше дека има одлични препораки и силно CV и дека доаѓањето на првото интервју ќе биде проформа, сепак, тој не беше во право.

Следниот ден тој дојде со питон кој го држи во скут додека ги прашуваше претставниците на човечките ресурси зошто ги одбиваат неговите понуди за проекти во последните две години.

„Ќе ми ја дадеш таа проклета работа или не“, извика човекот со питонот на колена.

На крајот, полицијата мораше да интервенира. Јухаеди е уапсен и му се заканува казна затвор од пет години.

Eskişehir escort